Toinen piikitys metallipentueelle


Eilen pennuilla oli toinen eläinlääkärikäynti. Lääkäri tarkisti pennut, rokotti toiseen kertaan, ja kaikille laitettiin mikrosirut niskanahan alle. Kaikki pennut todettiin kaikin puolin terveiksi ja hyväkuntoisiksi. Leolla oli jo kiveksetkin paikallaan pusseissa, ja Terikselläkin kuulemma matkalla lopulliseen sijaintiinsa, tuntuivat melkein kasseissa jo. Lillillä kiveksiä ei todettu, mikä oli hyvä asia. 😀

Pennut käyttäytyivät tosi reippaasti lääkärillä, vaikka kaikkia moneen kertaan tutkittiin ja tuikittiin. Leo oli ainoa, joka murisi lääkärille vähän – kotona murinaa kuulee lähinnä vain ruokakupilla. Ruoka on kaikille pennuille maistunutkin, ja kasvu on ollut oikein hyvää.
Ansallakin ruokahalu on lisääntynyt kovasti, samoin kuin hellyydenkipeys. Ansan paino on nyt noussut astutuksesta noin 300 g, ja nisät punoittavat selvästi. Äitiyteen valmistumassa siis se tyttö. Sen sijaan Nasu on alkanut muristella pennuilleen näiden pyrkiessä maitobaariin, ja vaikuttaisi siltä, ettei sillä enää paljon maitoa olekaan. Nisävarustus on jo melkein entiselleen kutistunut.