FI*Northalla-kissala


Kasvatamme Northalla-kasvattajanimellä täplikkäitä ja valloittavia ocicat-kissoja. Ocicat on älykäs, aktiivinen ja seurallinen kissa, jonka villi ilme ja täplikäs ulkonäkö on kiehtonut ihmisiä jo 1960-luvulta saakka. Pentumme rekisteröidään Suomen Kissaliittoon (FIFen alainen yhdistys).

Lue viimeisimpiä uutispäivityksiämme, tutustu kissalaamme, kurkkaa pentutilanteemme tai katsele valokuvia.

  • Kasvatustoimintamme – Northalla

Olemme saaneet FIFe-kasvattajanimen FI*Northalla keväällä 2009. Tarkoituksenamme on pienimuotoisesti kasvattaa ocicat-rotua, pyrkien edistämään rodun terveyttä, geneettistä pohjaa sekä tyypin mukaista ulkonäköä ja luonnetta.

Pidämme avoimuutta ja kasvattajien välistä yhteistyötä suuressa arvossa. Kasvatukseen käyttämämme yksilöt ovat ehdottomasti terveitä, FIV- FeLV- ja sienitestattuja kissoja. Vuodesta 2012 olemme testanneet emokissamme myös PRA- ja PK-sairauksien varalta geenitestillä, vaikka molemmat ovatkin ocicateilla hyvin harvinaisia.

Meillä on kotona asuvia leikkaamattomia ja leikattuja kissoja, jotka elävät meillä perheenjäseninä ja rakastettuina lemmikkeinä. Sen lisäksi meillä on sijoituskissoja ja yhteisomistuskissoja, jotka asuvat ystäviemme luona.

  • Ocicat-kissa

Ocicat on keskisuuri tai suuri kissa, jonka sulavalinjainen vartalo on pitkähkö, atleettinen ja voimakas. Sen täplikäs turkki on lyhyt, tiheä ja silkkinen, ja hyväksyttyjä värejä on 12. Ocicat on luonteeltaan erittäin seurallinen, aktiivinen ja leikkisä – sanalla sanoen rakastettava!

Tervetuloa tutustumaan kissoihimme!