Muistoissamme


Vaikka en tiedä missä olet,
tiedän, mistä sinut löytää.
Ne paikat, joista sinua etsin aina
ovat sydän ja muistot.

Leo (GIC FI*Northalla Viking Bronze)

suklaahopeatäplikäs uros
s. 26.5.2008

sukutaulu Pawpedsissa
kissan tiedot Procatissa

Leo oli SUURI ja komea, pitkähäntäinen lumileopardimme. Ocicat ry:n oci-erikoisnäyttelyssä marraskuussa 2010 Leo valittiinkin suurimmaksi elegantiksi urokseksi, punnitustulos silloin 6,5 kg ja ikä 1,5 vuotta. Sen luonne oli mitä lempein ja kiltein, usein arkakin, mutta iltariehun aikaan vauhtia löytyi niin paljon, että Leo kimpoili seinästä toiseen kuin kumipallo. Leo rakasti etenkin leluja, joissa on ohuen vaijerin päässä tupsu tai perhonen, sekä tietenkin laserpointterin täplän jahtaamista.

 

Tara, GIC FI*Topspot LoneStar

Hyvästi-Tara

Tara oli kiltti ja suloinen fitness-prinsessamme. Rakas nonstop-kehräilijämme, mamman kainalokissa. Tara oli todella lihaksikas ja hyvän kokoinen naaras, jolla oli uskomattoman kauniit vihreät silmät ja villi OCI-ilme. Tara sai huhtikuussa 2012 ainoan pentueensa, Kivipentueen, viisi kaunista ja tervettä pentua. Paljon kiitoksia, Maija Markelin (FI*Topspot-kissala), rakkaasta Tarakatistamme.

 

Kotikissat Miuku ja Pörri

RIP-Pörri

Puolipitkäkarvainen maatiaiskissa Pörri tuli luoksemme Hämeenlinnan Kissakoti Kattilasta kaverinsa Miukun kanssa eläkepäiviään viettämään kesäkuussa 2005. Pörri oli tuolloin 10-vuotias, leikattu poikakissa.

 

RIP-Miuku

Lyhytkarvainen mustavalkoinen maatiaiskissa Miuku tuli meille yhtäaikaa Pörrin kanssa Kattilasta. Miukun ikä silloin oli 11 vuotta. Miuku ja Pörri elivät kunnioitettavaan ikään, Miuku eli 19,5 vuotta ja Pörri yli 18,5 vuotta. Molemmilla oli kaikenlaisia vanhuuden vaivoja, mutta niiden kanssa pärjäiltiin hyvin lääkkeiden ja ruokavalion kanssa.