Kasvatuskissamme


Saima (SE*Alsmarks Gandara)

ruskeatäplikäs naaras
s. 4.10.2018

kissan tiedot Omakissassa
sukupuu Pawpedsissä
kissan tiedot Procatissa

Saima on ihana, hellittelevä ja rohkea ruotsittaremme! Saima on syntynyt yhdeksän ruskeatäplikkään pennun pentueeseen. Saima asuu meillä kotona, Tampereella. Saimalla on ollut jo pentueita, ja Saiman pojalla Tuurella onkin jo jälkikasvua FI*Uniikki-kissalassa. Kiitoksia teille, Cecilia and Björn Alsmark, että annoitte meille ihanan Saiman!

Maisa (FI*Vinkeä Metka-Maisa)

hopeatäplikäs naaras
s. 28.12.2021

kissan tiedot Omakissassa
sukupuu Pawpedsissä

Maisa on kaunis hopeatyttö, jonka ruokahalu ja uteiliaisuus ovat vertaansa vailla – ihan niinkuin ocicatilla kuuluukin! Maisan emo suklaatäplikäs Miu on viimeisimmästä Topspot-pentueesta, ja isä puolestaan sinihopeatäplikäs hollannintuonti Jäbä. Maisan katse näkee suoraan sieluusi, ja tietää hyvin, että sinulla ON pussillinen herkkuja kaapissa, joten eiköhän oteta ne esiin! Maisa asuu sijoituskodissa Johannan luona Tampereella. Suuret kiitokset FI*Vinkeä-kissala ja Hanna luottamuksesta ja tästä suuresta persoonasta!

Tipsu (FI*Anórien’s Triss Merigold)

kanelitäplikäs naaras
s. 6.2.2022

kissan tiedot Omakissassa
sukupuu Pawpedsissä
kissan tiedot Procatissa

Herttainen ja lempeä, sellainen Tipsu on! Tipsu on rauhallisemmasta päästä ocicatien luonnekirjoa, mikä on kasvatuskissalle oikein hyväkin asia. Tipsu on superkiltti, ja sitä on helppo käsitellä kaikissa tilanteissa. Tipsun isä on oma kasvattimme Reni Viikinkipentueesta, ja emo Anórien’s-kasvatti, jolla on oman emonsa puolelta abessinialaisristeytystausta. Tipsu asuu sijoituskodissa Terhin luona Tampereella. Paljon kiitoksia Mirka ja FI*Anórien’s-kissala kun luotit meille tämän suloisesta ja kauniin ocitytön!