Kasvatuskissamme


Kissarouvat

 

Kissat_Ulpu

Ulpu (GIC Mitha Goobita Yangatin)

hopeatäplikäs naaras
s. 3.11.2011

sukutaulu Pawpedsissa
kissan tiedot Procatissa

Ulpu on Hollannin tuontimme, kasvattajalta Goobita Yangatin (Els van den Berk). Ulpu on Piraattipentueen emo, kaunis, eleganttilinjainen ja isokorvainen hopeatäplikäs tyttö, ja toivomme saavamme Ulpulta tulevaisuudessa lisää kauniita pentuja. Ulpu antaa meille myös hyvän lisän suomalaiseen OCI-geenipooliin. Ulpu asuu Helsingissä Eveliina Laineen luona, kissakavereinaan kasvattimme Juno sekä iso ja pehmoinen kotikissa Parvonen. Suuret kiitokset sinulle, Els, tästä ihanasta hopeatytöstä!

Ulpun galleria

Moona (IC FI*Northalla Moonlight)Kissat_Moona

kanelihopeatäplikäs naaras
s. 21.10.2014

sukutaulu at Pawpedsissa
kissan tiedot Procatissa

Moona on uskomattoman kiltti, rohkea ja suloinen neitimme! Moona asuu samassa kodissa äitinsä Helmin ja enonsa Puustin kanssa, Tiina Mäkelän luona.

 

Kollipojat

Kolleja voimme antaa toisten kissaloiden käyttöön harkitusti, ja vastavuoroisesti käytämme välillä toisten kissaloiden omistamia kolleja naaraillemme. Yhteistyö on tärkeää rodun vastuullisen kasvattamisen kannalta.

 

Calippo (CH SE*OzzySpot’s Calippo Ize)

suklaahopeatäplikäs uros
s. 26.7.2014

sukutaulu Pawpedsissä
kissan tiedot Procatissa

Calippo on amerikkalaislinjainen mutta Ruotsissa syntynyt tuontikollimme. Calippolla on hienon tyyppinen pää sekä upea kontrasti ja paljon pieniä täpliä, jotka jatkuvat pitkälle jalkoihin asti. Julman katseen takaa kuoriutuu kiltti pusuttelijapoika! Calippolla on toistaiseksi yksi pentue, Kuplapentue.

Calippo asuu sijoituksessa ystävämme Sari Moilasen luona Helsingissä. Calippon painikaverina ja personal trainerina asuu Varispentueen Roco (Northalla Corvus Corax).

Calippon galleria