Pentuja syntynyt


Meille on tärkeää, että kaikki pentueet kasvavat normaaleissa kotioloissa ihmisten kanssa ja saavat parasta mahdollista hoivaa. Tällä hetkellä kaikki emokissamme asuvat sijoituskodeissa, sillä emme itse hamstraa kotiimme liikaa kissoja, emmekä myöskään halua luopua siitosuransa jo päättäneistä kissoistamme. Toivotamme tervetulleiksi vierailijat tutustumaan meihin ja kissoihimme!

Käytämme kasvatuksessa terveitä ja hyväluonteisia kissoja. Testaamme kasvatuskissoiltamme aina FIV:n ja FeLV:n sekä veriryhmän. Ihosieni (dermatofyytit) testataan meiltä ja sijoituskodeista säännöllisesti. Teetämme myös sydämen ultraäänitutkimuksen sekä PRA- ja PK-testit tarpeen mukaan.

Pentuja syntynyt 9.1.2018!

Vastasyntyneet pennut

  • emo: GIC Mitha Goobita Yangatin ”Ulpu”, hopeatäplikäs
  • isä: GIC Dragon Amagitsune*RU ”Duke”, kanelitäplikäs

Neljä pentua:

  • FI*Northalla Red Explorer, kanelitäplikäs uros VARATTU
  • FI*Northalla Seafarer, kanelitäplikäs uros ALUSTAVASTI VARATTU
  • FI*Northalla Runemaster, kanelihopeatäplikäs uros ALUSTAVASTI VARATTU
  • FI*Northalla Valkyrie, ruskeatäplikäs naaras JÄÄ OMAAN KASVATUKSEEN

Lue blogaus pentujen ensimetreistä ja nimistä. Meillä on paljon kuvia Facebookissa – seuraathan meitä myös siellä!

Haluatko pennun meiltä?

Kasvattamisessa meille on tärkeintä kissojen luonne, terveys ja hyvinvointi. Siitosnaaraamme ja -uroksemme ovat aina testattuja tarttuvien tautien varalta ja veriryhmäluokiteltuja. Pyrimme selvittämään etukäteen kissojen taustat niin hyvin kuin mahdollista, jotta voisimme valita toisilleen sopivat uroksen ja naaraan.

Kissat asuvat meillä samoissa tiloissa kuin me ihmisetkin, ja ne tulevat kanssamme sänkyyn nukkumaan, sohvalle televisiota katselemaan ja jopa omasta tahdostaan saunaan alalauteille. Myös pennut totutetaan normaaliin elämänrytmiimme.

Luovutamme pennut kahteen kertaan rokotettuna kissaflunssaa ja kissaruttoa vastaan, 2-3 kertaa loishäädön saaneina. Pennut luovutetaan aikaisintaan 14-15 viikon iässä. Emme yleensä tee sopimusta kissakaupasta ilman, että ostajaehdokas on käynyt pentuja katsomassa. Myymme pennun vain luotettavaksi katsomaamme kotiin. Toivoisimme olevamme tukena kasvattimme elämän käänteissä – meiltä voi aina kysyä mieltä askarruttavista kissa-asioista, ja otamme mielellämme vastaan kasvattiemme kuulumisia.

Käytäntönämme on kirjata pentukyselyt ”jonoon”, ja kun meillä on pentuja, otamme yhteyttä jonon alkupäästä alkaen kiinnostuneisiin ihmisiin. Pennun odotusaika voi vaihdella muutamista viikoista kuukausiin tai vuosiin, riippuen siitä minkälaisia kriteerejä uudella kodilla on, ja mikä pentutilanteemme kyselyhetkellä on. Aina ei synny juuri sitä haluttua väriä tai sukupuolta. Olisi hyvä, jos pentua kysyessäsi antaisit mahdollisimman hyvät tiedot siitä, minkälaista pentua olisit ottamassa, ja onko kriteereissäsi joustovaraa, esim. sukupuolella ei väliä.

Aiemmat pentueet

Aikaisemmat pentueemme ovat jo lentäneet pesästä omiin, huolehtivaisiin koteihinsa. Allaolevista linkeistä tai valikosta vasemmalla pääset katsomaan pentueita ja kuvia suloisista pikku ocicateista.