Ansa vaan paisuu


Luethan sinäkin blogia jo kotisivujemme www.northalla.fi kautta?
Ansalla on noin neljä viikkoa vielä laskettuun aikaan, siis sen raskaus on vähän yli puolenvälin. Sen kyljet ovat jo nyt tosi pullean näköiset – jos pitäisi veikata niin sanoisin että on parillinen määrä pentuja, mutta väärin ja oikein arvaaminen on yhtä helppoa. Mielestämme Ansa näyttäää paljon isommalta tässä vaiheessa tiineyttä kuin Nasu, mitä voi osaksi selittää Ansan normaalisti hoikempi olemus. Neljän viikon pästä nähdään, mikä määrä pentuja siellä mahassa nyt asustelee,
Pennuilla on taas ollut vähän mahaoireita – tekisi mieli laskea ne rokotuksen piikkiin (kielikuva tahaton). Viimeksikin niillä oli mahat löysällä noin viikko rokotuksen jälkeen – ja nyt sama homma, mutta lievempänä onneksi. Aptus Attapekt tuntuisi auttavan, ja maitohappobakteerit. Kun mahat ovat varmasti kunnossa, pitää antaa pennuille vielä kolmas Axilur-kuuri. Sitten ensi sunnuntaiksi pitääkin olla superkunnossa, KES-KIS:in näyttelyä varten!
RUROK:in näyttelyssä lauantaina näimme Lillin kaksoisolennon: sisarpuoli Vappu. Amas-pentueella on sama isä kuin Nasun metallipennuilla, ikää tosin vajaa neljä viikkoa enemmän. Vapun sisko Hiljakin on nätti kisu. Toivotaan että treffaillaan näyttelyissä molempia.
Teris vielä haeskelee omaa kotiaan ja ihmisiään. Touhukas vilpertti, joka tykkää tulla ihmisen syliin kehräilemään ja ottamaan pikku siestat. Kuvia Teriksestä täällä. Mukavahan se olisi itsekin pitää, mutta pitää säästellä tilaa vähän tulevillekin vuosille, muuten kasvatusharrastusta on hankala jatkaa.