Pentusuunnitelmia 2


Vuosi 2012 on lähtenyt käyntiin meluisissa merkeissä, nimittäin pikkuneitimme Tara huutelee kollipoikien perään minkä ehtii. Seuraava Northalla-pentue on suunniteltu tälle keväälle, tarkemmin ottaen syntymä ajoittuisi luultavasti huhtikuulle.
Tara on ruskeatäplikäs ihanaluonteinen tyttö, kehrää ja pusuttelee non-stoppina. Taran hyviin puoliin kuuluu myös lihaksikas erinomainen vartalo, upeat täplät ja tikkaus sekä tyypillinen oci-ilme ja silmät.
Taran sulhanen on Roope (Rollick Octavarium), joka on nuori suklaatäplikäs herra. Roopella on upea pää ja ilme, hyvin sijoittuneet korvat ja vartalo on todella atleettisen lihaksikas ja komea. Roopella on myös ihana luonne, rohkea ja rauhallinen.
Topspot LoneStar ”Tara” & Rollick Octavarium ”Roope”.
Tästä yhdistelmästä voi syntyä kummankin vanhemman värisiä pentuja – siis suklaa- ja ruskeatäplikkäitä. Jos pentueeseen tulisi kasvatustasoinen tyttö, olisimme kiinnostuneita löytämään sille sijoituskodin. Mikäli tämä kuulostaa sinusta mielenkiintoiselta, ota yhteyttä jo nyt! Myös lemmikkipennusta kiinnostuneet, laittakaa sähköpostia tai soittakaa niin jutellaan minkälaisesta kissasta olisit kiinnostunut, ja pääset alustavalle varauslistalle.

2 ajatuksia aiheesta “Pentusuunnitelmia

Kommentointi on suljettu.