Pentuja odotettavissa?


Tara oli viime viikonloppuna kylässä sulhasensa Roopen luona. Treffit lähtivät käyntiin erittäin mallikkaasti, ja alkumurinoiden ja -sähinöiden jälkeen kissat näyttivät tulevan todella hyvin keskenään toimeen. Roopen emäntä kertoi kuulleensa useita kertoja astumisen tapahtuneen, ja kerran nähneensäkin. Kerrassaan mainiot treffit siis, vaikkakin sekä naaras että kolli olivat ensikertalaisia.

Hakiessamme Taraa kotiin teki oikein pahaa erottaa rakastavaiset kissat toisistaan. Roope yritti mennä avaamaan kuljetusboksia, jonne ilkeät ihmiset Taran väkisin sulkivat. Illalla Roope oli käynyt etsimässä ja huutelemassa Taraa kylpyhuoneesta, jossa niiden hääsviitti oli ollut. Tarakin kulki ympäri taloa huudellen.

Nyt odottelemme jännityksellä, onko ”tärpännyt”… Tara lopetti juoksun pari päivää kotiin palaamisensa jälkeen, ja on ollut nyt – jos mahdollista – tavallistakin hellyydenkipeämpi. Koko ajan pitäisi saada olla sylissä, tai peiton alla ja ihan kiinni emännän kyljessä. Saa nähdä, onko tämä raskauden ensimmäinen merkki. Jos pentuja on mahassa, pitäisi syntymän olla suunnilleen 24.4.2012.

Pennuista kiinnostuneille tiedoksi: odotettavissa on kummankin vanhemman värisiä kissanpentuja, siis suklaa- ja ruskeatäplikkäitä. Pentujen luovutusikä on 14 viikkoa, mikä tarkoittaisi heinä- ja elokuun vaihdetta. Jos olet kiinnostunut pennusta, ota yhteyttä ja tervetuloa vaikka käymään.