Pentujen rotankarva 1


(Kiitos kommenteista – siirsin kuvat omalle palvelimelle koska Picasan kanssa niiden näkymisessä oli ongelmia. Mikäli edelleen jotkut kuvat eivät näy, ilmoitattehan kommentilla tai ocicat @ northalla.fi. Kiitos!)

Metallipennut ovat edelleen hurjassa kasvussa. Painot ovat pojilla 1,4 kg luokkaa, ja Lillillä noin 1,1 kg. Kaikki ovat innokkaita lihansyöjiä; porsaan sydän, jauheliha ja kana maistuu mainiosti. Myös valmisruokia on vähän opeteltu, ja penturuoat (Royal Canin ja Hill’s) menevät ihan kohtalaisella menestyksellä alas. Raksujen kanssa on vielä vähän niin ja näin. Emon maitoakin vielä tuntuu hyvin riittävän, vaikka toisinaan Nasu tuntuu hienoisesti ehdottelevan pennuilleen muuta ajanvietettä kuin tissin imemistä. Tässä tuore perhepotretti kaikista:


Vasemmalta Teris, Lilli ja Leo. Takana Nasu jakamassa ehtymätöntä äidinrakkautta kaikille. Alkaa vain tuoli käydä ahtaaksi koko perheelle…

Pentujen pilkkukuviot ovat käyneet viimeisen viikon aikana tuhruisemmiksi. Kokeneemmilta kasvattajilta kuulin termin rotankarva; se tarkoittaa tätä vaihetta kun pentuturkki alkaa vaihtua ison kissan turkkiin, ja kuviot menevät joskus hyvinkin syheröisiksi vähäksi aikaa. Onneksi tämän vaiheen pitäisi mennä ohi luovutusikään mennessä. Nyt täplitys näkyy parhaiten takaviistosta katsoen, mutta etuviistosta päin kuvio on ihan sekaisin.
Lilli valmiina loikkaamaan valoisaan tulevaisuuteen!
Teris vetää sikeitä ikkunalaudalla. Sen pilkkupaita ei ole mennyt niin pahasti syheröksi kuin sisaruksilla, päin vastoin kontrasti tuntuu parantuneen. Ja korvat sen kuin kasvavat…

Veljekset kuin ocicattukset. Vasemmalla Leo 9-viikkoisen kisun söhröturkkeineen, oikealla Teräsmies.
Ai niin, iloisia uutisia: Ansan mahassa näkyi vauvan alkuja nyt, kun treffeistä Damin kanssa on mennyt kaksi viikkoa! 🙂 Ehkä kolme kappaletta, mutta lukumäärää tärkeämpää on että useampia siellä oli, ja kaikki oli muuten ihan hyvin! Odotamme siis toista pentuetta 19.9.2009. (Silloin muuten on Nightwishin ja Apocalyptican konsertti… ei kukaan haluaisi kahta lippua ostaa?)

Ajatus aiheesta “Pentujen rotankarva

  • Anne-Mari K

    Moi! Ylin Lillin kuva ei näy ::) Hyvin ovat pennut kasvaneet.. Mahtavaa, että Dami&Ansa näillä näkymin saa lapsia !! T: Anne-M ”Rollick”

Kommentointi on suljettu.