Nasu aamukylvyssä


Varmaan kaikille kissanomistajille on tuttua, että kissat haluavat tulla mukaan joka paikkaan ihmisten kanssa: nukkumaan, vaatehuoneeseen, ulos, alakertaan, saunaan, vessaan… Nasu on erityisen seurallinen tässä suhteessa, ja jos ihminen on niin julma, että tohtii mennä itsekseen jonnekin, jää Nasu-nuukkunen itkemään oven toiselle puolelle.

Tämän pohjustuksen jälkeen ei tarvinne selitellä, että Jari kävi aamulla vessassa, ja ehkä hieman liian hitaasti toimien aukaisi pöntön kannen. Seuraavassa sarjakuvan ruudussa näkyy vain yllättyneen näköinen Nasu jaloillaan vessanpöntön (onneksi vielä puhtaassa) vedessä. Seuraavassa ruudussa naurusta repsahteleva Jari kuivaa pyyhkeellä Nasua, jolla on ukkospilvi pään päällä.
Muutenkin tänne kuuluu alatyylin asioita, Vekkulassa oli viikonloppuna kurakeli. Koko kissaporukalla oli mahatauti, mutta nyt se näyttäisi olevan pikkuhiljaa voitettu kanta. Tiedä sitten mistä saivat pöpön. Harmi kyllä me ihmisetkään emme tämän takia voineet lähteä SUROKin näyttelyyn yleisöksi, ei olisi ollut mitään järkeä lähteä pöpöjä toisille viemään. Kuulemma näyttely oli mukava, paljon onnitteluja menestyneille ocicateille! Erityisterveiset Maijan Windylle, josta tuli Junior Winner. Tosi hienoa! 🙂