Näyttelyviikonloput


Viime viikonloppuna pikku hopeaprinsessa Ulpu oli ensimmäisessä näyttelyssään – ensimmäistä ja viimeistä kertaa pentuluokassa 12. Eilen Ulpu täytti nimittäin 6kk, ja tästä eteenpäin oikea luokka on nuorten luokka 11, siihen asti kunnes 9kk ikä saavutetaan. Voitte lukea enemmän Ulpun näyttelystä täältä, mutta summa summarum hienosti meni.

Ja tänä viikonloppuna otetaan uusiksi, tällä kertaa Tallinnassa, jonne lähdetään Ulpun ja Junon kanssa. Junolle olisi toiveissa saada kolmas serti luokassa 7, jos Juno sen saisi niin titteliksi tulisi IC eli International Champion. Saapa nähdä, toivotaan parasta! Ulpu lähtee mukaan lähinnä kokemuksen takia, pennut ja nuoret kun eivät vielä kerää sertejä.

Taran pennut ovat tänään 12 päivän ikäisiä, ja alla ”pakollinen” pesäkuva. Pennut harjoittelevat kovasti kävelemään, ja piippaisut ovat joillakin alkaneet jo muistuttaa ”miu”-ääniä. Silmät ovat olleet auki jo kohta viikon. Paino huitelee jokaisella 263-279 gramman välillä, todella tasaisesti kasvavat. Tarakin on alkanut olla taas aktiivisempi pesän ulkopuoleisissa aktiviteeteissa, se uskaltaa nyt jättää pennut hetkiseksi yksinään nukkumaan, ja riehua itse muiden isojen kissojen kanssa.