Ansan etelänmatka


Olemme parhaillaan ajamassa Helsinkiin hakemaan Ansaa kotiin. Se onkin saanut viettää mukavan seksiloman Damin kainalossa. 🙂 Toivottavasti lomailu tuottaa kaivatunkaltaista tulosta, ja saamme maailmaan syyskuun lopulla terveitä pilkkupaitapentuja.

Damin omistajat kertoivat, että pariskunta tulee (Ansan alkusähistelyn jälkeen) loistavasti toimeen – puskevat ja hellittelevät. Saapa nähdä, malttaako tyttö lähteä kotiin lainkaan. Nasu-sisko on sitä kyllä kovasti kaivannut ja etsiskellyt.

Pennut varttuvat huimaa vauhtia. Ruokahalu on SUURI, ja molemmat pojat ovat jo yli kilon painoisia, Lillikin melkein 900g. Koordinaatio ja voimat kehittyvät koko ajan, nyt hypyt ja loikat sujuvat jo yllättävän hyvin. Sängylle ja sohvalle ei tosin vielä pääse pelkästään loikkaamalla, vaan kynnet pitää ottaa avuksi ja kiivetä loppumatka.

Raskaana oleva kaverini kävi pentuja katsomassa pari päivää sitten, ja Teris ihastui tähän tulevaan äitihahmoon samantien. Se kiipesi heti syliin, ja pyrki tissille, tehden selkeää leipomisliikettä tassuillaan! Ehkä se haistoi äidinmaidon tuoksun jo, vaikka lapsen syntymään on vielä kaksi kuukautta? Muutenkin Teris tykkää kiipeillä ihmisten syliin, niskaan ja mihin ikinä pääseekään. Siitä tulee varmaan oikea Kolli Kainaloinen isona.