TUROKin näyttely viime lauantaina


Tervehdys kaikille blogin seuraajille! Täällä blogissa on ollut vähän hiljaista työkiireen, Turun-reissun ja emännän flunssan (vai olisiko possutautia?) takia. Mutta todellisuudessa Vekkulan elämä on kaikkea muuta kuin hiljaista, siitä pitävät huolen seitsemän täpläturkkia, joista nuori neliapilakin on jo yhdeksän viikkoa vanha!

Viikonloppuna olimme Nasun tyttären, hopeatäplikkään Lillin, kanssa TUROKin näyttelyssä. Lilli sulatti taas kerran tuomarien sydämet, mutta joutui luovuttamaan ykkössijan värin parhaassa Rollickin Äijälle, ja tuomarin parhaan pennun tittelin nätille Devon Rex -pennulle. Lillillä on uskomattoman hyvä luonne, se oli tuomarin pöydälläkin ihan rentona ja hurmaavana omana itsenään. Häkissäkään sillä ei ollut muita ongelmia kuin tekemisen puute… Joitakin kuvia näyttelyssä on nähtävillä täällä: http://picasaweb.google.fi/ulla.haapanen/TUROK21Nov2009
Puupennuilla alkavat luonne-erot näkyä entistä selvemmin. Kaikki pennut ovat kovia kehräämään ja tulemaan siliteltäväksi, aivan ihania kullannuppuja!
Poppi-tyttö on varsinainen energiapakkaus, aina riekkuu ihmisten jaloissa, kiipeilee ja jahtaa leluja. Toisaalta välillä se rauhoittuu ja kömpii ihmisen syliin päiväunille. Popilla on todella kauniit silmät ja ihana peikkotytön ilme! Juno on todella hellyydenkipeä ja ihmisläheinen poika, joka tervehtii hauskalla ”kriäää”-äänellä meitä ihmisiä. Se on kova kolli puskemaan, ja joukon isoimpana myös ahkera tappelupukari. Monni vaikuttaisi olevan aika rauhallinen ja kiltti poika, jolla on hieno pitkä häntä. Se on kaikkien kaveri, ja tulee myös mielellään kainaloon. Vilillä on todella hieno kontrasti, ja myös tosi pitkä häntä. Sillä on kuuluva ”miuuu”-ääni, ja se pitää huolen ettei jää ilman hellittelyjä niin halutessaan… Vili on tosi vilkas ja kova leikkimään hippaa muiden pentujen ja Leon kanssa.
Olen ollut pari päivää kotona sairauslomalla kuumeen takia, ja kaikki seitsemän kissaa ovat olleet ihan koko ajan päälläni, kainalossani, peiton alla, ”pesseet” tukkaa ja otsaa… On se erinomaista kun on näin paljon hoitajia!