Terveisiä näyttelystä


Tämä viikonloppu onkin kulunut mukavissa merkeissä, TUROKin näyttelessä Turussa. Mukana ovat olleet kastraattiluokassa suklaatäplärouvamme Ansa ja Nasu ja avoimessa luokassa Lilli ja Leo. Nämä viimeksimainitut täyttivät perjantaina 10kk, ja olivat siis täpärästi jo aikuisten luokassa eivätkä enää nuoria.

Kaikki saivat ex1-arvostelut sekä sertinsä, eli juuri sen mitä olimme toivoneetkin. Leo oli ainoa suklaahopea ja Lilli ainoa hopeatäplikäs ocicat, joten värin parhaista ei päästy kilpailemaan. Sen sijaan suklaissa kilpailua oli tavalliseen tapaan paljon! Meidän kisumme eivät tässä kovassa sakissa päässeet kovimpaan kärkeen. Kuitenkin ocicatteja oli paneelissa monta, mikä oli hienoa! Tätä kirjoittaessa sunnuntain paneeli on vielä kesken, joten saamme jännätä, tuleeko tänään BIS-oceja… Eilen ainakin kolmoskategorian paras nuori ja paras pentu olivat täpläturkkeja. 🙂

Hotelliyöpyminen kolmen kissan kanssa oli hauska kokemus – saimme kyllä käyttää luovuutta keksiessämme, miten estämme Ansaa avaamasta huoneen ovea… Onneksi mukana oli rautalankaa, ja aamulla herätessä pääluku huoneessa sama kuin nukkumaan mennessä! Leo sai näyttelystä mukaan uudet valjaat – aiemmat olivat jo ihan liian pienet. Uudet ovat itse asiassa koiran valjaat, S-kokoa, ja runsailla säädöillä varustetut. Nyt kelpaa ulkoilla!


Sunnuntain paneelista III-kat. urokset