Tara, FI*Topspot LoneStar


Heei, blogin ylläpitäjät nukkuvat vain ruususen unta, vaikka Vekkulassa on jälleen koko kesän ollut pikkutassujen tepsutusta ja valtavasti säpinää! Ei meillä tosin ole omaa pentuetta, mutta Juhannuksena meille muutti uusi kissanpentu, Tara. Tämä pikkutyttö on Topspot-kissalasta, kuten rouvat Ansa ja Nasukin. Tara on Mindan (Topspot Miraminda) ja Junnun (Moosegrove FenixFernando Jr) ainokainen lapsi. Tara vietti varhaislapsuutensa Kotkassa Kotilaisten luona, Minda-emon ja kolmen ison pojan (Jose, Vertti, Nero) seurassa.Tara on todella ihana luonteeltaan! Se alkaa kehrätä kovalla äänellä, kun siihen päin katsookin. Tara viihtyy myös sylissä, kunhan ihminen seisoo tai kävelee, paikallaan istuminen on sille liian tylsää… Taralla olisi pohjaton ruokahalu, eikä kai ihmekään: neitihän on kasvuiässä ja kasvaa valtavaa vauhtia. Nyt näyttäisi siltä, että Tarasta kasvaa iso naaras, se on ikäisekseen kookas.


Kuvassa Tara syö samasta kupista Leon kanssa. Tämä tapahtui, kun Tara oli ollut meillä vasta noin vuorokauden ajan – Leo hyväksyi pikkuprinsessan lemmikikseen todella nopeasti! Ansa ja Nasu sähistelivät Taralle vajaa viikon ajan, mutta mielestäni kaiken kaikkiaan pikkukissan kotiutuminen meille sujui oikein hyvin.

Tara on ruskeatäplikäs (OCI n 24) tyttö, jonka täplät ovat suuret ja molemmissa kyljissä on hieno ”bull’s eye”-kuvio kuten kuuluukin. Topspot-kasvattajan kotisivuilla ja Kotilaisten blogissa on pentukuvia Tarasta, ajalta jolloin se oli vielä emon hoivissa. Voin tunnustaa, että olin kiinnostunut tästä yhdistelmästä jo ennen kuin synnytyksen aika oli lähelläkään, ja kun syntyi yksi ainoa tyttöpentu, olin tietysti kuin tulisilla hiilillä. Onko tyttö siitos- ja näyttelytasoinen? Raaskiiko kasvattaja Maija myydä sitä meille? Raaskivatko Minda-emon omistajat luopua ensimmäisestä heillä syntyneestä pennusta?
Jo parin viikon ikäisenä otetuissa valokuvissa Tara oli mielestäni maailman kaunein kissanpentu, ja tiesin että se on meidän tuleva kissamme, mikäli asia meistä riippuu. 🙂 Onneksi myös Maija oli niin ihana, että antoi tämän ainokaisen meille! Kotilaistenkin tuli varmaan ikävä tätä kehrääjää, mutta ainakin heitä jäi lohduttamaan yhtä ihana Minda-emo.
Picasa-albumissa (linkki alla) on lisää valokuvia Tarasta meillä.
Tara tuli taloon