Piraattipentujen uudet kodit


Piraattipentue sai toiset rokotukset 14 viikon iässä, ja muutti uusiin koteihinsa vielä saman viikon aikana. Helmi ja Puusti muuttivat uuteen, yhteiseen kotiinsa Nokian Linnavuoreen. Olemme todella iloisia, että nämä kaksi sisarusta saavat asustella yhdessä koko elämänsä. Puustilla ja Helmillä on oma blogi osoitteessa http://helmipuusti.blogspot.fi/ . Käykää lukemassa ihanien sisarusten kuulumisia sieltä!

Helmi ja Puusti loikoilevat sulassa sovussa. Kuva: Tiina Mäkelä.

Helmi on sijoituksessa, ja toivomme saavamme siltä ainakin yhden pentueen tulevaisuudessa, kenties kaksikin. Puusti taas muutti omistajansa ikiomaksi kissaksi, ja päässee aikanaan hoitamaan enon hommia. Joihinkin näyttelyihinkin kaksikko voi päätyä, ainakin nyt ensi lauantaina 10.8. Helsigin Vuosaaressa järjestettävään kahden sertin erikoisnäyttelyyn. Puusti tosin osallistuu näyttelyyn vain turistina ja Helmin kaverina, mutta molempia voi käydä ihailemassa näyttelyssä.

Gubbe uudessa kodissaan meillä.

Gubbe puolestaan tuli asumaan meidän luoksemme Tampereelle viikko sitten. Kotiutuminen meille on sujunut hyvin, vaikkakin aluksi murisivat niin Gubbe kuin vanhemmat kissatkin. Parin päivän kuluttua Tara ja Leo hyväksyivät pikkukollin, ja alkoivat pitää siitä huolta kuten pikkuveljestä kuuluukin. Ansa sähisteli vielä sen jälkeen monta päivää, ja viimeisenä Gubben hyväksyi Nasu. Vieläkin ne voivat helposti suhahtaa Gubbelle, jos tämä tunkee liian lähelle tai käyttäytyy muuten epäsoveliaasti. Pitäähän nuorta miestä jonkun vähän ojentaakin.

Gubbe on ihana kiehnääväinen ja kehräääväinen pikkukaveri, ja niin silkkiturkkinen. Toivomme Gubbelta aikanaan jälkikasvua kissalaan parinkin naaraan kanssa. Mutta sitä ennen Gubbe saa rauhassa kasvaa. Gubbekin tulee näyttelyyn ensi lauantaina, ja siellä on luvassa myös hopeatäplikkäille oceille harvinaista herkkua: värin paras -valinta!

Ne, jotka haluavat pahentaa pentukuumettaan, voivat selailla facebook-sivuiltamme Vesipentueen kuvia. Mahdollisesti seiltä olisi vielä varattavissa pentu. Facebookissa on myös paljon useammin kuvia ja juttuja kuin täällä blogissa. Selataksesi niitä sinun ei tarvitse olla rekisteröitynyt Facebookin käyttäjäksi.