Odotusta vaan


Ansalla on laskettuun aikaan enää 12 päivää, tai 13, riippuen millä tavalla laskee. Varmaankin 18.-20.9. viikonlopun aikana se synnytys tapahtuu. Emännällä on lomapäivä perjantaina, ja isäntäkin aikoo järjestää niin, että pääsee töistä lähtemään vaikka kesken päivän, jos puhelinsoitto tulee.

Laitoimme Ansalle pahvilaatikon synnytyspesäksi makuuhuoneeseen. Laatikko on sama kuin Nasulla, kontaktimuovilla päällystetty (helppo siivota desinfiointiaineella) suuri laatikko, jossa pohjalla pehmuke ja verhoiluna lakana. Ansa alkoikin pedata laatikkoa hirmuisesti, ja pian laittamani lakana olikin aika lailla eri lailla. 🙂 Voi olla, että pitää vielä tehdä muutama muotoonommeltu lakana ennen synnytystä – niitä ei voi niin helpolla myllätä pois.
Nasun pennut voivat hyvin, Lilli uudessa kodissaan ja pojat täällä meillä. Teräsmiestäkin on vaihteeksi kyselty, oikein kiva. Hassua, miten pentujen kyselyt voivat tulla noin purskeissa, välillä paljon ja sitten voi tulla ihan hiljaista hetkeksi. Olisikin kyllä ihme, jos ei noin mukavalle kissalle löydy kotia. Se tulee aina aamuisin syliini kerälle hurisemaan, kun istahdan aamukahvipöytään. Muutenkin ovat hirmuisia kehruuttelijoita ja sydänkäpysiä nuo pojat.