Näyttelykuulumiset lyhyesti


Ai miten niin tämän kissalan emäntä on laiska kirjoittamaan blogia? 🙂 Noh, puolustuksena pitää yrittää näitä muita kiireitä. Mutta kuitenkin, kerrataanpas vaikkapa näyttelyasioita keväästä syksyyn 2015.

Gubbe_SCEnsinnäkin oma hopeatäplikäs kollipoikamme Gubbe (SC FI*Northalla Blackbeard) valmistui toukokuussa Supreme Championiksi, ja oli toinen Northalla-kissa, joka korkeimpaan titteliin valmistui. Se eka oli muuten suklaatäplikäs SC FIN*Northalla Juniper ”Juno”, syksyllä 2013. Gubbella on 7 värin paras -tulosta, 8 tuomarin paras -tulosta sekä 3 kategorian paras -tulosta eli voittoa! Noista voitoista viimeisin muuten oli sikäli huikea, että siinä Gubbe jätti legendaarisen Phoenix-ocicatin kakkoseksi! Omistajalta pääsi siinä ilon poru. Supreme-valmistumisen jälkeen Gubbe on jäänyt ansaitulle kesälomalle, ja palaa kehiin myöhemmin, ehkäpä katsomaan tulisiko vielä VP-tuloksia…

DSC_0572Toinen näyttelytiivistelmä ruotsalaisesta tuontipojastamme Calipposta. Calippo ehti aloittelemaan näyttelyuraansa vasta nuorten luokan puolella, mutta mikä alku se olikaan. Calippon debyytti 12.4.2015  oli Ex1 NOM BIS, eli kategoriavoitto ja vieläpä kaikilla t
uomariäänillä
! Kahdeksan näyttelyn aikana Calippo on ollut tuomarin paras 6 kertaa ja kategorian paras oli voitto on tullut kahdesti. Lisäksi kerran Calippo on ollut värin paras – suklaahopeatäplikkäissä oceissa on ollut sangen harvinaista, että saman värin edustajia saadaan vähintään kolme yhteen näyttelyyn. Nyt syksyn aikana Calippo jatkaa aikuisten kissojen sarjassa silloin tällöin, mutta tanssiaiskirjaan pitää jäädä tilaa myös kaverien kanssa hengaamiselle ja ehkäpä treffeillekin.

IMG_1975Kolmas näyttelyaihe, nuori neiti Moona (FI*Northalla Moonlight) pitää myös mainita. Tämä Gubben Helmi-siskon tytär on pärjännyt myös oikein hienosti. Takana vasta seitsemän näyttelyä, mutta niissä kuudessa Moona on ollut tuomarin paras. Lisäksi PIROKin kevätnäyttelyssä Moona voitti ”ruutua ja raitaa”-erikoisluokan, ja oli siis koko näyttelyn paras kuviollinen kissa! Mukana oli kissoja kaikista kategorioista ja pikkuinen Moona sai kunnian voittaa. Parasta Moonassa on kuitenkin sen ihana luonne. Puskee, kiehnää ja kehräilee.

Kuva: Sirpa Saari. Moona on tässä ensimmäisessä näyttelyssään Turussa.