Lilli on peto! 3


Pikkumirrit täyttivät eilen jo 6 viikkoa, ja toinen matokuuri on aloitettu. Axilur menee ihan hyvin pieneen määrään vettä liotettuna. Se on helpompaa annostellakin sillä tavalla. ellei satu olemaan todella hyvä murustelemaan tablettia.

Pennut ovat saaneet jauhelihaa, hieman porsaan sydämellä höystettynä. Meillä isot kissat saavat kerran päivässä porsaan sydäntä, ja toiveissa olisi että pennutkin oppivat sitä syömään. Tänään illalla Lilli kävi varastamassa äitinsä lihakiposta suuren sydämen palasen, ja hirmuisesti muristen juoksi se suussaan ympäri taloa. Ainakin osan siitä Lilli pureskeli menemään, mutta en ennättänyt seurata tilannetta loppuun, sillä valmistelin samaan aikaan Axilur-satsia. Mutta nyt päivän kuvasatsin kimppuun!
Lilli kurottaa: ”Ota mua tassusta ja ole mun kaveri!”

Leo päiväunilla. Kainalossa sydämen muotoinen, piippaava pehmolelu.

Teris rapsuttaa korvaa, alkoi kesken juomisen kutittaa. Noilla korvilla pääsee kohta varmaan lentoon…

Teräsmiehemme nukahti I-asentoon sisarensa päälle kesken nujakoinnin. Tuo violetti fleecepeitto on kaikkien kissojen mielestä aivan superkiva, etenkin pentujen.

Nujakkaa oli myös Leon kanssa. Teriksellä ”En minä ainakaan ole tapellut”-ilme.

Täältä tähän, kiitokset lukijoille ja kauniita unia!

3 ajatuksia aiheesta “Lilli on peto!

 • Anonymous

  Pakko testata tätä kommentointia heti :-). Pentujen suloisuudelle ei ole mitään rajaa! Ihania, ihania, ihania *taju lähtee* …

  – Kikka

 • Anonymous

  Olet ihailtavan innoissasi uudesta kamerasta. Me saamme nauttia tuloksista! Hienoja otoksia pennuista todella. t. Henna

 • Anonymous

  Olipas hurmaavat pikkumaukulaiset, ihana oli päästä kurkkaamaan heitä! Teris antoi ymmärtää että mulla vois olla jo maitoa tarjolla vaikka oman ihmispennun pitäis syntyä vasta syyskuussa! Taitaa olla aika tarkat aistit tuollaisilla kissalapsilla, ainakin näissä maitoasioissa 😀
  t:Kati

Kommentointi on suljettu.