Kivipennut ovat löytäneet kodit


Voimme tyytyväisinä ilmoittaa, että kaikille Kivipentueen viidelle pennuille on löytynyt oikein hyvä ja rakastava koti. Pennuista neljä on jo uusissa kodeissaan, vain Dora asuu vielä emo-Taran luona. Dora muuttaa syyskuun alussa uuteen kotiinsa, vain muutaman kilometrin päähän Tampereelle.

Rokka oli ensimmäinen uuteen kotiin lähtijä. Veimme sen viime perjantaina 10.8. Espooseen, jossa uudet omistajat ottivat sen lämpimästi vastaan. Rokka sai uudeksi kaverikseen toisen ruskeatäplikkään ocicat-pojan, jonka taholta vastaanotto ei ollut aivan niin lämmin aluksi – mutta sehän ei ole epätavallista kissoilta. Nyttemmin pojat ovat jo tutustuneet paremmin, ja uskon, että niistä tulee vielä kuin paita ja peppu! Viimeisimmissä kuvissa kissat ovat jo aika lähekkäin, ja kohta alan jo odotella niitä yhteiskerä-kuvia. 🙂

Toisena pois kotoa muutti Klaara, lauantaina 11.8. Sen uusi sijoituskoti on Porissa, ja perheeseen kuuluu ihmisten lisäksi kotikissa sekä kaksi pientä koiraa. Aluksi Klaaraa pelotti vieras kissa ja koirat, jollaisia se ei ollut ennen tavannutkaan. Nyt uudesta kodista on jo kuulunut, että Klaara on leikkinyt toisen koiran hännällä, ja muutenkin on kiinnostunut niistä, vaikka vähän vielä pitääkin säilyttää etäisyyttä niihin. Samoin toista kissaa pitää vielä hieman kunnioittaa. Ihmiset Klaara tuntuu jo täysin hurmanneen, ja varmasti välit muihin eläimiinkin lämpenevät pian.

Kolmas muuttaja oli Sissi, joka lähti sunnuntaina 12.8. Jyväskylään. Sissilläkin on kaverina kiltti koira, mutta perheessä ei ole niiden kahden lisäksi muita lemmikkejä. Sissi sai muuttaessaan uuden nimen – uusi koti haluaa kutsua sitä sen emon mukaan Taraksi. Käytämme siis nimeä Tara Jr. erotukseksi emo-Tarasta. 🙂 Tara Jr. on uudessakin kodissa todella ihmisrakas hellittelijä ja kehräilevä sylikissa. Se on jo uskaltanut tutkimaan asuntoa koirasta huolimatta. Aluksi se sai olla huoneessa, jonka ovella on koiraportti. Tämä onkin hyvä järjestely: kissa pääsee tarvittaessa ”turvaan” koiralta, mutta voi myös vapaasti liikkua asunnossa.

Neljäntenä muutti pois Perri, joka lähti eilen maanantaina 13.8. Toijalaan. Perri pääsi sijoituskotiin, samaan kotiin isänsä Roopen kanssa. Perheessä on lisäksi kolme maatiaiskissaa. Perrin nimi uudessa kodissa tulee olemaan Lily. Onkin tosi kiva, että Lily pääsi isänsä kaveriksi, sillä sen kasvoissa on niin paljon isä-Roopen näköä, ja kuulemma monet tavatkin ovat aivan samanlaisia, vaikka Lily ei ole niitä mitenkään voinut oppia. Kummallista, miten jotkut tavatkin voivat periytyä!

Kiitoksia kaikille uusille omistajille – Hienoa, että olette valinneet täplikkään täystuhon uudeksi perheenjäseneksenne!