Kivipennut kohta luovutusiässä


Olen jaksanut huonosti päivittää tätä blogia, pahoittelut! Mutta Kivipentueesta on paaaljon kuvia ja juttuja tuolla Northalla-kissalan facebook-sivulla. Se sivu on julkinen, mikä tarkoittaa, että kuvat ja jutut pääsee katsomaan, vaikka ei itse olisi rekisteröitynyt koko facebookkiin. Linkin löydät tämän sivun oikeasta reunasta ylhäältä, tai klikkaa suoraan tästä.

Olettehan huomanneet, että kotisivuillemme www.northalla.fi on lisätty kesän aikana kuvagalleria, ja niin aikuiset kissamme kuin pentueemme ovat saaneet omat albumit sinne. Kivipentueen kuvia pääsee katsomaan täältä: http://www.northalla.fi/galleria/index.php?f=kivipennut . Viimeisimmät kuvat ovat kuluneelta viikolta, pennut ovat jo 13 viikon ikäisiä. Tämän viikon perjantaina pennut saavat toisen rokotuksensa sekä mikrosirut, minkä jälkeen ne ovat jo pikkuhiljaa valmiita muuttamaan uusiin koteihinsa.

Suklaatäplikkäät siskot Klaara ja Perri etsivät vielä omia koteja. Kummallekin olisi haussa sijoitus- tai yhteistyökoti. Optimaalisesti uusi koti olisi Tampereen alueella tai noin parin tunnin matkan säteellä. Näyttelyistä kiinnostuminen olisi plussaa, mutta ei pakollista. Pääasia olisi, että uuden omistajan ja meidän kasvattajien ”kemia” toimisi hyvin, ja että uusi koti haluaisi nähdä ja kokea pentueen odotuksen, syntymän ja pentujen kasvun luovutusikäisiksi. Ota yhteyttä, jos kuulit, kun sydämessäsi värähti sopivalla tavalla! 🙂

Iso ja kovasti kehruuttelevainen poika Rokka muuttaa 
Espooseen, toisen ruskeatäplikkään 
ocicat-pojan kaveriksi. 
Dora-söpöläinen muuttaa vain muutaman kilometrin 
päähän Tampereelle.
Hellyydenkipeä Sissi puolestaan lähtee Jyväskyläläisen perheen 
elämää sulostuttamaan.

Klaara ja Perri – etsivät sijoituskoteja
Perri
Klaara