Kasvattimme Vili etsii uutta kotia 1


Joskus tulee kissankasvattajan taipaleelle ikäviäkin asioita. Nyt saimme kuulla, että kasvattimme omistajan elämäntilanne on muuttunut niin, että hän ei enää voi pitää lemmikkejä. Niinpä Ansan pentu Northalla Wild Willow, synt. 19.9.2009, etsii juuri nyt uutta kotia omistajansa muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Suklaatäplikäs leikattu ocicat-poika Vili on ihanaluonteinen, hellyydenkipeä ja aktiivinen kissa.

Tällä hetkellä Vilin kaverina on toinen kissa, ja kun on kyseessä nuori kissapoika (1v 8kk), se varmasti tottuu hienosti uuteen perheeseensä ja mahdollisiin kissakavereihin. Vili asuu nyt Tampereella, mutta jos se oikea koti löytyy muualta Suomesta, kuljetus saadaan kyllä järjestymään. Pääasia on nyt löytää hyvä, rakastava ja pysyvä koti tälle hurmuripojalle. Vili on asianmukaisesti FIFE-rekisteröity ja rokotukset ym. terveysasiat ovat kunnossa.

Yhteydenotot ja tiedustelut kasvattajan kautta.

Tätä ilmoitusta saa mielellään antaa eteenpäin, jos tiedät jonkun, joka on haaveillut omasta ocicatista… Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Saatavilla on kuvia Vilin pentuajoista lähtien, ja kissan mukana, kuten aina kasvateillamme, tulee täysi tuotetuki. 🙂


Ajatus aiheesta “Kasvattimme Vili etsii uutta kotia

  • TH

    Ihana tummatassu Vili! Toivottavasti uusi koti löytyy lähiaikoina!

Kommentointi on suljettu.