Uutta verta!


Uutisia! Viime viikonloppuna toin 16-viikkoisen, hopeatäplikkään ocicat-tytön Suomeen Hollannista, Goobita Yangatin -kasvattajalta. Neitosen kutsumanimi on Ulpu, ja virallinen nimi Mitha Goobita Yangatin. Mitha tarkoittaa aboriginaalikielellä hiiltä, ja goobita yangatin merkitsee pientä villikissaa. Tyttö on todella kaunis ja luonteeltaan herttainen. Lentomatkankin se oli tosi kiltisti, oli osan matkaa sylissäni lentoemäntien luvalla, nukahtikin siihen. Pikku Ulpu muutti asumaan kasvattimme Junon sekä kotikissa Parvosen luokse Helsinkiin, Eveliina Laineen kotiin.

Perille uuteen kotiinsa päästyään Ulpu tutustui häntä pystyssä paikkoihin, ja kiehnäili tuoksuaan uusiin ihmisiin. Mutta isoja kissoja piti kyllä murisemalla pitää loitolla, vaikka etenkin Juno olisikin halunnut tutustua pikkuneitokaiseen heti paikalla.

Parin päivän totuttelun jälkeen kissat ovat jo tutustuneet lähemmin toisiinsa, ja Ulpukka haluaisi tietenkin leikkiä Junon ja Parvosen kanssa, mitäpä muutakaan ocicat-lapsukainen voisi toivoa. Todella hyvin Juno ja Pave ovat ottaneet pennun vastaan, toivottavasti siellä sujuu jatkossakin asiat näin hienosti.

Olettehan muuten huomanneet, että Northalla-kissalalla on nykyisin myös facebook-sivut?

Odottelemme merkkejä Taran raskaudesta; noin kolmen viikon kuluttua astutuksesta nisät muuttuvat punertaviksi. Taran ja Roopen treffeistä ei ole vielä kahta viikkoakaan. Eipä ainakaan neito ole tullut kiimaan, ja Tara on myöskin hyvin hellyydenkipeä, joten hyvältä näyttää…