Toukokuisia kuulumisia 1


Talon emäntä on kovasti laiskistunut kirjoittamaan blogiin, minkä johdosta pahoittelut kaikille lukijoille. 🙂 Muita puuhia on kuitenkin ollut senkin edestä. Lillin pentuasioita järjestellessä on mennyt aikaa, ja saimme kuin saimmekin sovittua treffit oikean unelmapoikaystävän kanssa, suurin toivein. Mutta mielet veti matalaksi, kun Lillin hännän viimeisestä nivelestä löytyi pienen pieni knikki siitostestien yhteydessä, ja samalla meni kasvatussuunnitelmat ihan uusiksi. Onneksi knikistä ei ole Lillille mitään haittaa, ja se saa nauttia edelleen omien ihmistensä ja kissakaverinsa seurasta ihan kuin ennenkin.

Uusia suunnitelmia on pyöritelty päässä – toivemme kohdistuvat nyt Leon ja jonkin naaraan jälkeläisiin, mutta minkä naaraan, se on vielä ihan auki. Leosta on varttunut lupaava nuorukainen, vartalo on jo ihan miehekkäissä mittasuhteissa, mutta pää on vielä yhtä numeroa pienempi kuin kroppa – ihan tavallinen kehityskaari oci-nuorukaiselle. PIROKin näyttelyssä viikonloppuna Leo valmistui championiksi, ja sai kehuja etenkin vartalosta, kontrastista ja hännästään. Leukakin kuulemma ihan hyvä, korvat kivat ja ilme hyvä ja ocimainen. Leo mouruaa ja yrittää astua tyttöjä, mutta onneksi ei ole merkannut kertaakaan (muualle kuin hiekkalaatikkoon).
Rouvat Ansa ja Nasu olivat myös näyttelyssä, ja ihan hyvin meni niilläkin, sertinsä saivat molemmat. Suklaatäplikkäissä oceissa kilpailu on tosin sen verran kovaa, että värin parhaista ja tuomarin parhaista ei voitu haaveillakaan. Mutta annamme mielihyvin nämä tunnustukset koville kilpakumppaneille. 🙂 Jopa neljä BIS-titteliä osui oceille, joista yksi uusi junior winner. Lisäksi siitos- ja kasvattajaluokissa ocit pärjäsivät hienosti.
Pilkkupaidat ovat nykyään tosi innokkaita ulkoilijoita, varsinkin Nasu. Sen lempipuuhaa on kärpästen pyydystäminen, ja ulkoiluttaja saa silmä tarkkana vahtia ettei mehiläisiä, ampiaisia ja kimalaisiakin joudu ruokalistalle… Myös Leo tykkää tosi paljon ulkoilusta, ja ruinaa aina aamulla ennen palvelijoiden töihinlähtöä ulos ensimmäisen kerran. Ansakin käy mielellään pihalla, mutta sille riittää vähän vähempikin aika seinien ulkopuolella kerrallaan.
Sen sijaan Ansa on kaikkein innokkain saunomaan! Kaikki kolme kissaa suorastaan jonottavat lauteille, kun huomaavat ihmisten sonnustautuvan isoihin pyyhkeisiin ja kylpytakkeihin. Ansan joutuu houkuttelemaan ja välillä oikein raahaamaankin pois saunasta – muuten se varmaan viettäisi siellä tunteja.

Ajatus aiheesta “Toukokuisia kuulumisia

  • Anonymous

    Kissat jonottavat lauteille???? Ei muuta kuin saunatakkeja ompelemaan….t. henna

Kommentointi on suljettu.