Puupentujen 1-vuotissynttärit 1


Tänään on tullut kuluneeksi tasan vuosi Puupentueen syntymästä. Ansa synnytti aamuyöllä vuosi sitten neljä suklaatäplikästä pentua, Poppi-tytön sekä kolme poikaa: Juno, Monni ja Vili. Tässä pieni kuvakatsaus pikkuisiin silloin pienenä ja nyt vuoden vanhoina.

vastasyntyneet pikku kaalikääryleet äidin tissillä
4-viikkoiset pikkuiset päiväunille menossa: Monni, Vili, Juno, Poppi.


10-viikkoiset pennut Vili, Juno, Poppi ja Monni. Taustalla Ansa-emo nauttii kun saa edes hetken hengähtää. 🙂

Ja nyt, vuoden ikäisenä, pikku puupennuista on tullut tällaisia:

Juno, Northalla Juniper. (Kuva: Eveliina Laine) Juno asuu Helsingissä kotikissa Parvosen kaverina, Eveliinan ja Joonan luona. Tämä suuri komistus on toistaiseksi vielä toimiva ja halukas kolli, joten jos siellä tietokoneen äärellä on joku ocicat-tyttö sydän syrjällään sulhasia googlaamassa, niin ottanette yhteyttä kasvattajaan ocicat @ northalla.fi. Juno on luonteeltaan oikea hellyydenkipeä mamman mussukka ja kova juttelemaan emäntänsä kanssa, räkäisellä äänellään, joka on peritty Ansalta… Juno on tulossa ERY-SYD:in näyttelyyn lauantaina, eli siellä on mahdollisuus tarkastella poikaa livenä.
Poppi, Northalla Bird Cherry. Poppi asuu veljensä Monnin kanssa Vaaramaiden perheessä Helsingissä. Poppi on raameiltaan aika isokokoinen naaras, ja säilyttänyt nätin kontrastinsa tummasuklaisessa turkissaan.
Monni, Northalla Mountain Pine, asuu siis siskonsa Popin kanssa. Sisaruksista on paljon seuraa toisilleen, ja leikit ovat välillä hyvinkin vauhdikkaita. Monni ja Poppi on leikattu puolivuotiaina – käytännön sanelema pakko, kun pennuista alkoikin tulla aikuisia… Monnilla on piiitkä häntä ja ihanan silkkinen turkki.

Vili, Northalla Wild Willow. Vili asuu samanikäisen bengalikissa Gordonin kaverina Helsingissä, Suvin ja Henrin luona. Vilissä, kuten Monnissakin, on mielestäni aika paljon Ansa-emon näköä naamassa, kun taas toiset kaksi muistuttavat ehkä isäänsä Damia enemmän. Vilinkin turkki on todella silkkinen ja lyhyt, oikea ocicatin uimapuku siis, ja kontrasti on huikea. Veljensä Junon lailla Vilikin on oppinut äänenkäytön emoltaan, räkäisiä mutta sydämen sulattavia rääkäisyjä siis. 🙂

Sydämelliset onnittelut nelikolle!
P.S. Muita uutisia: Nasu sai tittelin Premier PIROKin näyttelyssä, ja Leo-pojasta tuli isä 13.9.2010! Pennut ovat Riddle-kissalassa Vaasassa, palaamme aiheeseen…

Ajatus aiheesta “Puupentujen 1-vuotissynttärit

Kommentointi on suljettu.