Onnea uuteen vuoteen 2013


Laiska blogikirjoittaja täällä, hei. Olen näemmä viimeksi kirjoittanut marraskuun alussa, jolloin oli takana ERY-SYD-näyttelyviikonloppu. Mitäs sen jälkeen on tapahtunut:

Näyttelyitä:

– Marraskuussa Tallinnassa, mukana Tara, Ulpu ja Juno. Myös jälkimmäisten oma ihminen Ekkis oli mukana. Juno ja Tara saivat sertit, ja niin myös Ulpu, joka oli bonuksena vieläpä tuomarin paras naaras sunnuntaina. Reissu oli oikein kiva, ja päällimmäisenä on jäänyt mieleen Taran runsas kehruuttelu…

– Marraskuussa Turussa, mukana Klaara ja Juno. Klaaran omat ihmiset olivat mukana, samoin kaverikissa Kirppu, joka harmi kyllä ei päässyt näyttelyyn rokotustodistuksessa olleen erheen takia, ja Kirppu vietti päivät sihteerstössä. Juno oli minun kanssani hotellissa ilman omaa ihmistään. Juno plokkasi vaivatta sertinsä, Klaaralla sen sijaan oli tosi tiukkaa kilpailua. Lauantaina se oli ex3 neljästä suklaatäplikkäästä nuoresta naaraasta, ja sunnuntaina ex2 kolmesta nuoresta.

– Joulukuun lopulla olimme Helsingissä, ja siellä olivat tietysti Juno ja Ulpu. Myös Taran jälkikasvua oli mukana, molempina päivinä Dora, ja lauantaina myös Lily. Taran pentujen isä Roope oli mukana myös lauantaina. Tämä isä-tytär-parivaljakko saikin hienot tulokset: Roope värin paras ja tuomarin paras, ja Lily tuomarin paras. Muu poppoo sai sertit tai Ex1:t normaalisti.

    Muuta:

    – Suunniteltu kuumeisesti ensi vuoden pentueita – ajankohtia ja yhdistelmiä. Ulpu ja Klaara saavat olla vuorossa ensin, arvioidut pentueiden syntymäajankohdat noin akselilla huhtikuu-kesäkuu. Ja loppuvuodesta (kun olemme saaneet ensin hyvät kodit kevätpennuille…) sitten vuorossa Lily ja Tara.

    – Kolleja tytöillemme olemme suunnitelleet ja kyselleet omistajilta. Yhdistelmät julkaistaan sitten lähempänä, mutta väreistä kiinnostuneille voin sanoa, että kaikki 12 OCI-väriä ovat mahdollisia ainakin Ulpun pentueesta…

    – Kuten aina, tähtäämme yhdistelmissä 1) hyvään ja ihanaan OCI-luonteeseen, 2) testaamalla ja linjoja tutkimalla tähdättyyn terveyteen sekä 3) tyypikkääseen ja standardin mukaiseen ocicattiin. Ja tuosta testaamisesta tulikin mieleen, että kohta pitääkin jo ottaa neitosista siitostestit… FIV, FeLV, ihosieni, PRA ja PK.