Leo viittä vaille vuoden 2


Tasan vuosi sitten Nasulla oli iso maha – kolme kelpoisen kokoista pentua kannettavanaan. Kuitenkin muistan, kun pennut syntyivät, ne näyttivät minusta niin pieniltä rääpäleiltä – pentu mahtui mainiosti kämmenelle. Syntymäpainot olivat 112, 113 ja 99 grammaa.

Nyt 112 gramman pikkuisesta rääpäleestä on kasvanut 5500 g painava kolli, joka tosin vielä kasvaa ja kehittyy. Kropan pituus ja korkeus on jo suunnilleen lopullinen, mutta kuten ihmisilläkin, tietynlainen rotevuus / vantteruus kehittyy pituuskasvun jälkeen. Kissapojilla lisäksi pään kasvu tulee vähän jälkijunassa muuhun vartaloon nähden, ja nuorilla kolleilla pää voi näyttää numeroa liian pieneltä. Leo on jo alkanut kasvatella kollinposkia eli uroskissojen tunnusomaisia ”läskipoimuja”. Ocicateilla pää voi kehittyä aina 2-3 vuoden ikään saakka.

Tarkastaja valvoo, kun palvelusväki suorittaa keittiössä ylläpitotehtäviä

Vaikka väsyttäisikin, Leo ei malta käydä nukkumaan, jos ympärillä on kiintoisia tapahtumia

Ikkunalaudalta on hyvä tarkkailla niin ulko- kuin sisäpuolenkin tapahtumia
Leo mouruilee kovasti tyttöjen perään, mikä ei aina meistä ihmisistä ole niin mukavaa… Mutta möykän kyllä kestää, ja olemme tosi kiitollisia siitä, ettei Leo ole kertaakaan merkannut minnekään muualle kuin hiekkalaatikkoon! Toivottavasti tämä asia ei muutu tulevaisuudessakaan… Nyt kun rouvat Ansa ja Nasu on molemmat leikattu, tarkoituksemme on säilyttää Leo leikkaamattomana niin kauan kun ei ole sen suhteen ongelmia. Leo voisi toimia isänä joillekin harvoille ja valituille ocicat-pentueille, ehkäpä jopa Northalla-kissalaankin, jos löydämme sopivan naaraan.


2 ajatuksia aiheesta “Leo viittä vaille vuoden

Kommentointi on suljettu.