Ilmapentue 1


Ilmapennut 5vk

Ilmapennut 5vk. Vasemmalta lukien: Valma, Eppu, Elsi, Airi.

15.11.2015 syntyi Lilyn ja Gubben toinen pentue, teemana tällä kertaa ilma-elementti. Pentueessa on kolme tyttöä ja yksi poika. Tytöt ovat väriltään suklaahopea-, suklaa- ja ruskeatäplikäs, poika on suklaatäplikäs. Kaikki ovat olleet alusta saakka reippaita ja ihania pentuja ja kasvaneet hienoa vauhtia. Myös Lilyn maidontuotanto oli tällä kertaa onneksi alusta saakka hyvin vauhdissa. Pennut ovat saaneet jo viralliset nimet Kissaliiton rekisteriin. Tässä pienet esittelyt pennuista.

FI*Northalla Aeriform Substance ”Airi”, suklaahopeatäplikäs tyttö

Airi 5vk Airi syntyi ensimmäisenä, sunnuntai-iltana 15.11.2015 klo 17:40 pää edellä. Airi painoi 98g syntyessään. Nimi tarkoittaa ilman luonteen omaavaa, ilmamaista materiaalia tai ainetta.

FI*Northalla Vaporous Element ”Eppu”, suklaatäplikäs poika

Eppu 5vkToisena, takapuoli edellä maailmaan saapuen, syntyi suklaatäplikäs poika, Eppu, joka painoi 110g. Eppu syntyi vain 10 minuuttia Airi-siskonsa jälkeen. Rekisterinimi merkitsee höyryn olomuodossa olevaa alkuainetta.

FI*Northalla Volatile Compound ”Valma”, ruskeatäplikäs tyttö

Valma 6vkEpun syntymän jälkeen Lily piti 38 minuutin tauon, ja hoiti kahta ensiksi syntynyttä. Sen jälkeen tulikin Valman syntymän aika. Tumma pantteri oli 108g painoinen, ja tuli maailmaan pää edellä. Valman nimi tarkoittaa herkästi höyrystyvää yhdistettä.

FI*Northalla Ethereal Medium ”Elsi”, suklaatäplikäs tyttö

Elsi 5vkVain 7 minuuttia Valma-siskonsa jälkeen syntyi suklaatäplikäs Elsi. Elsi syntyi pää edellä ja painoa sillä oli vain 83g – saman verran kuin painoi Kivipentueen Sissi / Tara JR syntyessään. Elsi otti kyllä nopeasti kiinni siskonsa koossa ja on nykyään innokkain painija. Elsin nimi voisi olla suomennettuna vaikkapa materiaalista olomuotoa vailla oleva, eteerinen aine.

 

Ilmapentueen pennuista on ollut huiman paljon kyselyitä. Suuret kiitokset kaikille, ja etukäteen jo pahoittelut, että neljästä pennusta ei riitä kaikille kyselijöille. Meillä on suunnitelmana astuttaa hopeaneitokaisemme Helmi ja Moona mahdollisimman pian, heti kun rouvat suvaitsevat tulla kiimaan – toivottavasti näistä pentueista tulisi sitten se oma kissa jonoon jääville. Kannattaa myös kysellä muilta suomalaisilta ocicat-kasvattajilta pentuja.

Ajatus aiheesta “Ilmapentue

  • Paula

    Hei Ulla!
    Myöhäiset onnitelut marraskuun pennuista, ihania , söpöläisiä, kuten pennut yleensä ovat. Eppu-poika muistuttaa kovasti ”setäänsä Heroa ja isäänsäkin” silloin kun ne olivat pentuja. Kovasti terkkuja täältä pakkasista. Pojilla on välillä jo kevättä rinnassa, touhuaa piisaa.

    Terveisiä Säynätsalosta, Junnu, Hero ja kotiväki

Kommentointi on suljettu.