Tervetuloa Suomeen, Nono!


Tervetuloa Suomeen, Nono! Marjo Vormisto (FI*Guttatus) ja minä (FI*Northalla) toimme Suomeen uuden kissaystävämme Nonon (Blackwater Owi No Limit), joka on komea ja kiltti lilatäplikäs ocicat-kolli. Toivottavasti saamme kumpaankin kissalaan Nonon jälkeläisiä aikanaan. Kiitos Nonon aiemmille isännille ja emännille, Guus & Ellen van Tulder, Joost Verhoeven ja Nonon asuinkoti Cattery De OciSpot!

20140601_0907 20140601_0921

Nono on kotoisin USA:sta, josta se muutti pentuna Eurooppaan, ja on ollut isänä joillekin Belgialaisille ja Hollantilaisille ocicat-pentueille. Vaikka tuttavuutemme Nonon kanssa on vielä lyhyt, niin olen saanut todistaa sen, mitä muutkin Nonon tuntevat ovat sanoneet: komeutensa lisäksi tämä kollipoika on aivan ihana, kiltti hellittelijä, jolla on hiljainen ja hellyttävä kehruu. Nono tuntuu ottavan asiat rauhallisesti, vaikka sillä on juuri takanaan lentomatka Hollannista Suomeen, uudet ihmiset ja uusi kieli.

20140601_0939 IMG_0415_

Kolmevuotias Nono etsii pysyvää kotia itselleen, jossa se saisi aluksi olla määräajan sijoituksessa, minkä jälkeen se siirtyisi sijoituskotinsa ikiomaksi hellitelijäksi. Oletko kiinnostunut tarjoamaan kodin Nonolle? Nono on kiltti ja hellitteleväinen poika. Ota yhteyttä Marjo Vormistoon (marjo@guttatus.com, 040 761 4576) tai Ulla Haapaseen (ocicat@northalla.fi, 040 830 4676) niin annamme lisätietoja. Haluamme löytää jonkun, joka haluaa pitää Nonosta oikein hyvää huolta koko sen loppuelämän – ja jonka jalkopäähän Nono saisi käpertyä tyytyväisenä nukkumaan.