vanhat ystävämme


Elsi (FI*Northalla Ethereal Medium)Kissat_Elsi

suklaatäplikäs naaras
s. 15.11.2015

sukutaulu Pawpedsissa
kissan tiedot Procatissa

Elsi on Lilyn ja Gubben toisesta pentueesta. Elsillä on upea, tumman suklainen väri sekä todella hieno turkki kuvioltaan ja laadultaan. Elsi on luonteeltaan eloisa, rohkea ja syötävän  suloinen! Elsi asuu Aahoksen perheessä Vantaalla.

Helmi (CH FI*Northalla Granuaile)

hopeatäplikäs naaras
s. 17.4.2013

sukutaulu Pawpedsissa
kissan tiedot Procatissa

Helmi on Piraattipentueen ainoa tyttö, ja ihan kuin emonsa Ulpun kaksoisolento. Kuitenkin Helmi on perinyt ÄIJÄ-isältäänkin piirteitä, mm. voimakas ruumiinrakenne. Kaunis neiti Helmi asuu Tiina Mäkelän luona Linnavuoressa, ja Helmi on ollut emona kahdelle Northalla-pentueelle, Valo- ja Kuplapentueelle.

Piraattipentueen galleria

Helmin galleria

Nono (IC Blackwater Owi No Limit)

lilatäplikäs uros
s. 2.3.2011

sukutaulu Pawpedsissä
kissan tiedot Procatissa

Nono on amerikkalainen ocicat Blackwater-kasvattajalta. Nono muutti Suomeen Hollannista, jossa asusteli toukokuuhun 2014 asti. Omistimme Nonon yhdessä  FI*Guttatus-kissalan kanssa, mutta nyttemmin Nono on jäänyt siitoskollin uraltaan eläkkeelle ja asuu jatkaa elelyään Turussa Moisasen perheen kanssa, kaverinaan Tulipentueen Nemo. Meillä ei valitettavasti ole Nonolta yhtään pentuetta, mutta Nono oli isänä kahdelle pentueelle Guttatus-kissalassa.

Klikkaa tästä päästäksesi katsomaan Nonon omaa Facebook-sivua!

Lily (IC FI*Northalla Peridotite)Kissat_Lily

suklaatäplikäs naaras
s. 22.4.2012

sukutaulu Pawpedsissa
kissan tiedot Procatissa

Lily on kolmannesta pentueestamme, Kivipentueesta, aivan kuten Klaarakin. Lilyllä on kasvoissaan upea, hieman häijy ilme, josta tykkäämme kovasti. Lilyn vartalo on oikein hyvän kokoinen naaraalle, ja luonne on kiltti mutta hieman itsepäinen. Lilyllä on kaunis, tumma suklaaväritys ja erittäin hienot täplät. Lily asuu Toijalassa ystävämme Maaritin ja hänen perheensä luona. Samassa taloudessa asuu muuten myös Kivipentueen isä Roope (IP FI*Rollick Octavarium) ja niinpä isä voi pitää hyvää huolta tyttärestään. Lilyllä on ollut kaksi pentuetta oman poikamme Gubben (SC FI*Northalla Blackbeard) kanssa, Tuli- ja Ilmapentueet. Näiden upeiden pentueiden jälkeen Lily on steriloitu ja siirtynyt Maaritin omistukseen, mutta saa siis edelleen jatkaa kissanpäiviensä viettämistä samassa, rakastavassa kodissa.

Lilyn galleria

Northallan kasvatit -galleria – myös paljon kuvia Lilystä

Kivipentueen galleria – pentukuvia Lilystä ja sen sisaruksista

photo of Klaara

Klaara (FI*Northalla Granite)

suklaatäplikäs naaras
s. 22.4.2012

sukutaulu Pawpedsissa
kissan tiedot Procatissa

Klaara on kolmannesta pentueestamme, Kivipentueesta. Sillä on erittäin hieno täpläkuvio turkissaan ja kaunis, lämmin suklaaväri. Klaara on luonteeltaan aivan ihana; rohkea, kiltti ja aktiivinen! Klaaralla on kiva profiili ja hyvä boksi, ja sen vartalo on yhtä hyvä kuin Tara-emollakin. Klaara asuu Porissa ystävämme Tiinan ja hänen perheensä luona. Klaara oli emona Vesipentueelle, neljälle hienolle pennulle. Tämän pentueen jälkeen Klaaran sijoitussopimus päättyi ja Klaara siirtyi kokonaan Tiina Härkälän omaksi kissaksi. Klaaran poika Wilson jäi emonsa sekä maatiaiskissa Kirpun kaveriksi.

Northallan kasvatit -galleria – myös paljon kuvia Klaarasta

Kivipentueen galleria – pentukuvia Klaarasta ja sen sisaruksista

Vesipentueen galleria – Klaaran pennut

photo of Lilli

Lilli (FIN*Northalla Ancient Silver)

hopeatäplikäs naaras
s. 26.5.2009

sukutaulu Pawpedsissa
kissan tiedot Procatissa

Lilli on ensimmäisen pentueemme, Metallipentueen ainoa tyttö. Lilli oli sijoituksessa Maria ja Antti Hahkalan luona, mutta pentusuunnitelmat Lillillä jäivät vain haaveeksi vuoden iässä havaitun pienen häntäknikin vuoksi. Lilli viettää ihania kissanpäiviä Marian ja Antin perheen luona, Rauli-ocicatin parhaana ystävänä.

Northallan kasvatit -galleria

Metallipentueen galleria